www.ecobrvnare.com
Ekskluzivno u ponudi:
¤  kućice na drvetu
¤  bungalovi
¤  kuće za odmor
¤  obiteljske kuće
¤  restorani
¤  hoteli
Wüstenrot - Stambena štedionica
Tehnologija izrade


FINALNA OBRADA


Nakon provedenog postupka prirodnog i umjetnog sušenja proizvoda, vrši se njihova finalna obrada u vrhunski opremljenom pogonu modernim strojevima za sve vrste obrade drveta. Vrhunskom tehnologijom obrade dobivaju se tri profila;

OBLICA 16 x 14 cm standardne ili prema dogovoru.
U ovom slučaju zid je monolitan od drveta. S obzirom da debljina drveta termički zadovoljava sve naše klimatske uvjete, zid je monolitan i tako vanjski i unutarnji zidovi fomiraju vanjsku fasadu i unutarnju plohu bez dalje obrade, osim netoksičnih premaza.

POLUOBLICA 16 x 7,5 standardna ili prema dogovoru.
U ovom slučaju vanjski zid ima izraženu oblinu, a sa unutrašnje strane je ravna površina. Na bočnim stranicama poluoblice izvedeno je pero, a na drugoj utor. Na ravnu stranu unutrašnjosti moguće je postaviti dodatnu toplinsku izolaciju prema želji ( stiropor ili tervol ), te paropropusnu foliju.

PRAVOKUTNA GREDA 16 x 12 standardna ili prema dogovoru. Ovaj profil pravokutnog je oblika s vanjske i unutarnje strane, sa dva utora na jednoj, odnosno dva pera na drugoj strani. Prema želji moguće je koristiti objekt bez ili sa toplinskom izolacijom.

Grede kao nosivi elementi međukatne konstrukcije također se četverostrano obrađuju i to sa vidljive strane određenim vidljivim profilom.
Gredice koje se koriste kao noseći elementi krovne konstrukcije također se četverostrano obrađuju.

Prethodna | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Sljedeća